Składniki:
- 1 biała rzodkiew
- 5 dag sera rokfor
- ½ pęczka szczypiorku
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- ½ pęczka natki pietruszki
- ½ szkl. śmietany
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki:
Składniki: 2 jabłka 6 dag sera rokfor 6 dag białego twarożku 8 10 połówek orzecha włoskiego sok z cytryny sól pieprz Sposób wykonania: Rokfor rozgnieść widelcem po czym dodać do niego twarożek. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Następnie obrane jabłka pokroić w plasterki , które skropić sokiem z cytryny aby…
Składniki: 200 g sera brie 60 g sera rokfor 3 łyżki masła ¼ szkl. tłustej śmietany pieprz natka pietruszki Sposób wykonania: Oba rodzaje serów oraz masło dokładnie zmiksować po czym dodać śmietanę oraz pieprz. Ponownie zmiksować na jednolitą masę. Przełożyć do miseczki i dekorować natką pietruszki.