Składniki:
- 1 szkl. rzeżuchy
- 1 szkl. bazylii
- 60 g pokruszonego sera koziego
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- ¼ łyżeczki soli koszernej
- 2 łyżki octu malinowego
- ½ łyżeczki musztardy
- pieprz
- 1 łyżka czarnych oliwek
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: kilka plastrów łososia serek kozi 1 gałązka koperku 1 cytryna Sposób wykonania: Ser kozi pokroić w plastry, które owinąć plasterkami wędzonego łososia. Małe roladki udekorować na półmisku. Udekorować plasterkami cytryny oraz gałązkami koperku.
Składniki: 6 pomidorów 50 dag cebuli 2 cukinie 20 dag twardego sera koziego posikany tymianek posikany rozmaryn gruba sól morska pieprz oliwa Sposób wykonania: Cebulę posiekać i zeszklić na rozgrzanej oliwie po czym przełożyć ja do naczynia żaroodpornego. Następnie obraną cukinię pokroić w plastry, które smażyć około 10 minut na rozgrzanej oliwie. W między czasie…
Składniki: fasola szparagowa zielona 1/2 kg orzechy włoskie połówki 4 łyżki ser kozi 2 łyżki oliwa 2 łyżki sok z cytryny 4 łyżki sól do smaku pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Fasolkę należy przebrać, a następnie sparzyć, wrzucić do wrzątku i gotować około 3 minut. Fasolkę należy odsączyć z wody i osuszyć. Do salaterki należy…
Składniki: ser kozi 5 ząbków czosnku ½ łyżeczki suszonej bazylii ½ łyżeczki suszonego tymianku ½ łyżeczki suszonego rozmarynu oliwa z oliwek Sposób przyrządzenia: Zioła wymieszać, rozetrzeć dłońmi. 1 szklankę oliwy podgrzać w rondlu, dodać obrane ząbki czosnku, chwilę smażyć i schłodzić. Ser pokroić w grubą kostkę, każdą obtoczyć w ziołach i ułożyć w sterylnym słoju,…