Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: sałata lodowa

Pikantne krewetki Basi

 

Składniki:

  • 10 odwłoków krewetek tygrysich
  • 2 szklanki rozdrobnionej sałaty lodowej
  • 2 łyżki mąki kukurydzianej
  • olej do głębokiego smażenia
  • cytryna i szczypior do dekoracji

     

    Mieszanka przyprawowa:

  • 1,5 łyżeczki soli
  • 1,5 łyżeczki pieprzu mielonego (białego i czarnego)
  • 1 łyżeczka cukru pudru
  • szczypta przyprawy 5 smaków – opcjonalnie

 

Surówka z sałaty lodowej Ilony

Składniki: sałata lodowa 1 główka oliwa 5 łyżek sos włoski gotowy 1 opakowanie sok z cytryny 2 łyżki sól pieprz Sposób przyrządzenia: Sałatę lodową należy bardzo drobno poszatkować. W szklance należy połączyć ze sobą oliwę, sos włoski, sok z cytryny, sól oraz pieprz. Tak przygotowanym sosem należy polać poszatkowaną sałatę. Odstawi na około 30 minut…

Chrupiąca surówka

Składniki: główka sałaty lodowej pęczek rzodkiewek 5-6 łodyg selera naciowego łyżka posiekanego szczypiorku ćwierć szkl. sosu winegret Sposób wykonania: Rzodkiewki pokroić w plasterki, sałatę porwać na mniejsze kawałki a łodygi selera pokroić na kilku centymetrowe kawałki. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Przed podaniem polać sosem winegret i posypać posiekanym szczypiorkiem.

Zielona hipnoza

Ja bardzo lubię szpinak i wszelkie potrawy w których występuje szpinak – dlatego znajdziecie ich u mnie bardzo dużo. Składniki: • sałata lodowa 4 liście • suszony czosnek w płatkach 3 łyżki • koper świeży 2 łyżki • ocet balsamiczny 1 łyżka • oliwa z olwek z bazylią 1 łyżka • olej słonecznikowy 1 łyżka…