Składniki:
-
- 4 filety z pangi po 20 dkg każdy
- 20 pomidorków koktajlowych pokrojonych na połowę
- 4 łyżeczki szczypiorku
- oliwki
- 4 łyżeczki masła
- sok z cytryny
- sól, pieprz
Read more →
Składniki:
-
- 3 filety z pangi po 20 dkg każdy
- 1 drobno posiekany ząbek czosnku
- 1 łyżka posiekanego rozmarynu
- 1 łyżeczka tartej skórki cytrynowej
- sok z połowy cytryny
- sól, pieprz
- oliwa
Read more →
Składniki:
-
- 6 filetów z pstrąga po 20 dkg każdy
- 4 duże, obrane, pokrojone w grube plastry cebule
Sos:
-
- ¼ szklanki majonezu
- 1 łyżka octu jabłkowego
- 1 łyżka musztardy z całymi ziarnami gorczycy
- 1 łyżka płynnego miodu
- szczypta pieprzu
Read more →
Składniki:
-
- 4 sprawione pstrągi
- 1 pokrojona w cienkie plastry cebula
- 4 łyżki masła
- cukier, sól, pieprz, chili do smaku
- 1 łyżeczka oliwy
Read more →
Składniki:
-
- 4 filety z łososia po 20 dkg każdy
- 2 łyżeczki oleju słonecznikowego
- ½ łyżeczki tartego imbiru
- 1 pokrojona drobno papryczka chili bez nasion
- 1 pokrojony drobno pęczek dymki
- 1,5 łyżki sosu sojowego
- szczypta cukru i mielonej kolendry
Read more →