Składniki:
-
- 4 filety z pangi po 20 dkg każdy
- 20 pomidorków koktajlowych pokrojonych na połowę
- 4 łyżeczki szczypiorku
- oliwki
- 4 łyżeczki masła
- sok z cytryny
- sól, pieprz
Read more →
Składniki:
-
- 4 sprawione pstrągi
- 1 pokrojona w cienkie plastry cebula
- 4 łyżki masła
- cukier, sól, pieprz, chili do smaku
- 1 łyżeczka oliwy
Read more →
Składniki:
-
- 4 oczyszczone pstrągi tęczowe
- 2 szklanki pokrojonych w plastry pieczarek
- 4 posiekane szalotki
- 3 łyżki oliwy
- sól, pieprz
Read more →
Składniki:
-
- 4 duże filety z tilapii
- 2 obrane, pokrojone w plasterki marchewki
- 1 młoda cukinia pokrojona w plasterki
- sok z cytryny
- 4 łyżeczki masła
- 2 łyżki posiekanego koperku
- sól, pieprz cytrynowy
Read more →
Składniki:
-
- 4 filety z dorsza po 25 dkg każdy
- 50 dkg listków młodego szpinaku
- ¼ szklanki śmietany kremówki
- ½ szklanki tartego parmezanu
- szczypta tartej gałki muszkatołowej
- 1 rozgnieciony ząbek czosnku
- 1 łyżka soku z cytryny
- 1 łyżka oliwy
- sól, pieprz
Read more →