Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: pumpernikiel

Przekąska z pumpernikla

I kolejny przepis na małą przekąskę. Na pewno Ci posmakuje. Do jej wykonania potrzebujesz: pumpernikla, jajka, łososia i pomidora. 
 

 

Składniki:

  • 2 kanapki pumpernikla
  • 1 jajko
  • 1 łyżka masła 
  • ½ pomidora
  • 1 kawałek wędzonego łososia
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • koperek do dekoracji
  • sól
  • pieprz
 

Tatar z pstrąga z pumperniklem

Składniki: 4 wędzone filety pstrąga 2 łodygi selera naciowego ½ czerwonej papryki 1 ogórek konserwowy 100 g gęstej śmietany sól pieprz pumpernikiel w krążkach masło koperek Sposób wykonania: Z ryby zdjąć skórkę i pokroić w kostkę. Następnie seler, paprykę i ogórka drobno pokroić, wymieszać z rybą. Dodać jeszcze śmietanę, wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz…

Sałatka z sojowym tofu

Składniki: 2 średnie ogórki 1 opakowanie sałatkowego tofu "Orico" 2 kromki ciemnego chlebka pumpernikiel 1 ostra papryczka koperek do dekoracji 2 łyżki majonezu sojowego  Wykonanie: Ogórki umyć i wytrzeć (nie obierać), pokroić w cienkie plasterki i poukładać na talerzu. Tofu sałatkowe pokroić i dodać do ogórków.  Kromkę chlebka pokroić w kostkę i podsmażyć chwilkę na…

Suflet z pumpernikla z szynką i borówkami

Składniki: • 100g pumpernikla • 2cl jałowcówki • 50g cukru • 50g masła • szczypta soli • 20g mąki • 1 łyżka borówek • 4 plastry surowej szynki • 1 łyżeczka naci buraczanej • 2 jaja • 200g śmietany • 1 łyżeczka chrzanu Sposób przyrządzenia: Okruszyny pumpernikla namoczyć w jałowcówce. Utrzeć cukier z masłem na…