Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: przepis na zakąskę

Przekąska z ogórka, sera i wędzonego łososia

Składniki: 20 plastrów świeżego ogórka o grubości 5 mm każdy 1 opakowanie twarogu o smaku ziołowo czosnkowym = śmietana wędzony łosoś w plastrach pokrojony w kwadraty o boku 2,5 cm Sposób przyrządzenia: Ser wymieszać ze śmietaną aby uzyskać masę nadającą się do wygniatania z rękawa do zdobienia ciast. Na każdy plaster ogórka wycisnąć z rękawa…

Ruloniki z szynki z chrzanowym nadzieniem

Składniki: 12 kwadratów plastrów szynki 200 g śmietankowego serka 2 łyżki starego chrzanu gałązki koperku 1 łyżeczka soku z cytryny sól cukier Sposób wykonania: Serek wymieszać z chrzanem po czym doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą oraz cukrem. Pasta posmarować plastry szynki, które zawinąć w ruloniki. Udekorować koperkiem.

Śliwki nadziewane orzechami zapieczone w bekonie i serze

Składniki: 24 suszone śliwki 24 cienkie plastry bekonu lub boczku 25 cienkie plastry żółtego sera 1 łyżeczka koniaku 12 orzechów włoskich szczypta mielonego imbiru Sposób wykonania: Śliwki dokładnie wypłukać, zalać zimną wodą, odstawić na 2 godziny. Odcedzić i obsączyć, polać koniakiem i wstawić do lodówki na kolejną godzinę. Orzechy włoskie obrać i do każdej śliwki…

Śledzie w zielonym sosie

Składniki: 5 filetów z solonych śledzi Zielony sos: 4 łyżki oleju słonecznikowego 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka octu winnego 1 łyżeczka posiekanej zielonej pietruszki 1 łyżka posiekanego koperku Sposób przyrządzenia: Przygotować sos, wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Śledzie opłukać, zalać zimną wodą, moczyć do momentu uzyskania wymaganego smaku. Tak przygotowane śledzie pokroić, wymieszać z…