Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: przepis na dania półmięsne

Krokiety a’la drożdzowe

Te krokiety możemy również zrobić z mięsem z dodatkiem barszczyku smakują wybornie. Składniki: • mąka 2/3 torebki • drożdze świeże 2 dkg • ciepłej wody – ile zabierze • kapusta kiszona 40 dkg • pieczarki 60 dkg • cebula 1 sztuka • jajko 1 sztuka • bułka tarta Sposób przyrządzenia: Kapustę gotujemy i odciskamy, kroimy.…

Kiszka ziemniaczana Eweliny

Ta kiszka to danie typowo wschodnie, to taka regionalna specjalność. Jest bardzo prosta w wykonaniu, można ją jeść zaraz po upieczeniu ale bardzo smaczna jest tez taka odsmażana na patelni. Kiszkę robi moja teściowa a ja robię babkę ziemniaczaną – różni się ona tylko tym, że masę ziemniaczaną wylewamy do blaszki a po wierzchu przed…

Prosta fasolka po bretońsku

Prostsza wersja fasolki po bretońsku, ale równie smaczna.

Składniki:
• fasola Jaś 40 dkg
• kiełbasa toruńska lub podwawelska 50 dkg
• marchewka 2 sztuki
• pietruszka 1 sztuka
• seler 1 plaster
• koncentrat pomidorowy 2 łyżki
• majeranek 2 łyżki
• kostka rosołowa drobiowa 1 sztuka
• liść laurowy 2 sztuki
• ziele angielskie 3 sztuki
• pieprz ziołowy 1/2 łyżeczki

Pory faszerowane

Pory faszerowane są moim daniem flagowym jako, że sam je wymyśliłem i z powodzeniem stosuję. Trzeba się trochę pobawić, dlatego radzę zastosować moją kolejność działań. najpierw gęste ciasto naleśnikowe, kiedy będzie odpoczywało kroimy z ziemniaków grube frytki, przygotowujemy pory, zagniatamy mięso, cebulę jedną dodajemy surową do mięsa, drugą zezłocą na patelni. Faszerujemy pory, a gdy…