Składniki: grzanki 5 sztuk boczek 5 plasterków gruszki z kompotu 3 sztuki ser żółty 5 plasterków Sposób przyrządzenia: Na patelni należy lekko podsmażyć plastry boczku, na grzankach należy układać po plasterku boczku, a na nim 1/2 gruszki z kompotu oraz plaster sera żółtego. Całość należy zapiec. Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos
Tag: przekąski
Przekąski
Orzechy po hiszpańsku
by zukiel2 • • 0 Comments
Przekąski
Gofry
by Kladudia Gromadzka • • 0 Comments
Przekąski
Paszteciki z pieczarkami
by albertos • • 0 Comments
Składniki: ciasto naleśnikowe pieczarki 1/2 kg cebula 10 dag masło roślinne 6 dag sól pieprz bułka tarta 10 dag jajka 2 sztuki tłuszcz do podsmażenia Sposób przyrządzenia: Należy wcześniej sporządzić ciasto naleśnikowe. Pieczarki należy umyć, pokroić w drobne paski, Cebule pokroić w drobną kosteczkę, podsmażyć, dodać do niej pieczarki i dusić pod przykryciem do momentu,…





