Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: przecierana

Zupa krem z kurczaka

Składniki: 10 dkg gotowanego mięsa z kurczaka 3 dkg ryżu błyskawicznego 2/3 szklanki mleka 1 łyżka masła 1 żółtko 1 łyżeczka mąki 1 2/3 szklanki bulionu warzywnego sól, pieprz, chili Sposób przyrządzenia: Mięso kurczaka pokroić w drobną kostkę, dodać bulion warzywny i masło, doprowadzić do wrzenia, gotować aż ryż zmięknie. Lekko schłodzoną zupę zmiksować w…

Zupa krem z łososia

Składniki: 15 dkg filetów z łososia ½ szklanki mleka 1 żółtko 1 łyżeczka mąki pszennej 1 łyżka masła 2 szklanki bulionu warzywnego sól, biały pieprz Sposób przyrządzenia: Rybę umyć, pokroić w kostkę, zalać bulionem warzywnym, dodać masło, gotować powoli 10 minut. Zmiksować blenderem lub przetrzeć przez sito. Mleko zmiksować z żółtkiem i mąką. Do wrzącej…

Faszerowana pierś z kurczaka suszonymi pomidorami i serem lazur niebieski

Składniki i sposób wykonania: Nacinamy kieszenie w piersi z kurczaka Nadziewamy je serem pleśniowym i pomidorami Doprawiamy pierś :sól, pieprz lub ulubionymi przyprawami (np. przyprawa do kurczaka) Parujemy w piecu konwekcyjnym w temp. 65 stopni przez 25 min. Pierś po wyciągnięciu będzie soczysta. Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Joanna Stdler