
Składniki:
- 2 ząbki czosnku
- ¼ szkl posiekanej czerwonej cebuli
- 1 papryczka jalaeno
- 4 owoce awokado
- 2 łyżki soku z limonki
- ½ łyżeczki soli
- pieprz
- ½ szkl posiekanej kolendry
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 kg wieprzowiny bez kości/ łopatka/ ½ kg borowików/ mogą być mieszane leśne/ 1 puszka całych pomidorów w zalewie sól, pieprz do smaku olej Sposób wykonania: Wieprzowinę umyć, osuszyć i pokroić na kawałki, zrumienić na rozgrzanym oleju, dodać pokrojone borowiki, poddusić około 15 minut, dodać przetarte pomidory wraz z zalewą. Doprawić do smaku solą…
Składniki: ¾ szklanki przecieru pomidorowego 1 mała papryczka chili 1 ½ łyżki otrąb pszennych ½ szklanki wody mineralnej niegazowanej Sposób wykonania: Z papryczki usunąć pestki, połączyć z przecierem pomidorowym otrębami pszennymi i ½ szklanki wody mineralnej niegazowanej. Zmiksować. Doskonały koktajl na obniżenie ciśnienia krwi.
Składniki: 50 dkg filetów z sandacza 2 pomidory 1 pęczek posiekanego drobno szczypiorku 1 łyżka oleju 1 łyżka masła sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Filety podzielić na porcje, przyprawić solą i pieprzem, odstawić na 30 minut. Na patelni rozgrzać masło i olej, obrumienić na nim z obydwu stron porcje ryby. Na każdej położyć plaster pomidora, lekko…
Składniki: 3 filety z tilapii szczypta kurkumy 1 łyżeczka soku z cytryny 1 cebula pokrojona w plastry 1 pokrojony w kostkę pomidor 1 łyżeczka posiekanego czosnku 1 łyżka posiekanej naci kolendry 1 łyżka posiekanej naci pietruszki sól, pieprz Marynata: 1 łyżka soku z cytryny ½ łyżeczki pieprzu 2 łyżeczki tartego imbiru szczypta suszonej kozieradki sól…