Składniki:
- 1 kg filetów z sandacza
- ½ szklanki mąki pszennej
- ½ szklanki mąki ziemniaczanej
- 2 łyżki masła
- 4 łyżki oleju
- sól, pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 4 grube filety z tilapii ½ szklanki tartego parmezanu 2 łyżki mąki pszennej ½ łyżeczki papryki ostrej ¼ łyżeczki soli szczypta pieprzu 1 jajko 2 łyżki mleka Sposób przyrządzenia: Ser, pieprz, sól, paprykę i mąkę wymieszać. Jajko zmiksować z mlekiem. Porcje ryby zamoczyć w jajku z mlekiem, obtoczyć dokładnie w serowej panierce. Porcje ryby…
Składniki: 2 duże dojrzałe cukinie mąka bułka tarta 0,5 kg ziemniaków 10 dag pieczarek sos pieczarkowy – w torebce przyprawy – wg upodobań Sposób przyrządzenia: 1 etap: Cukinię umyć i obrać (cieniutko). Następnie pokroić każdą z nich na talarki (koła) o grubości do 1 cm. Przygotować 2 talerze. Do jednego nasypać mąkę, a do drugiego…
Składniki: 1 bułka wrocławska 2 jajka 1/3 szkl mleka sól i pieprz do smaku olej do smażenia Sposób przyrządzenia: Bułkę pokroic na sredniej grubości kromki, jajka rozkłócić z mlekiem, doprawić pieprzem i solą.Na głębokiej patelni rozgrzać dosyć dużą ilość oleju ,kromki bułki zanurzać w jajku i od razu kłaść na patelnię. Usmażyć z jednej strony…