Składniki: 1 kg filetów z pangi 4 cebule 1 cytryna oliwa sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Rybę umyć, osuszyć, pokroić w kostki o wadze około 5 dkg. Tak przegotowane kawałki ryby przyprawić solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny i wymieszać z pokrojoną w plastry cebulą, odstawić w chłodne miejsce na 1 godzinę. Na namoczone uprzednio…
Tag: panga
Ryby z grilla
Aromatyczny panga czerwona z grilla
by Teresa • • 1 Comment
Ryby z grilla
Panga z grilla pachnąca bazylią i pomarańczą
by Karol • • 0 Comments
Panga
Marmitako z pangi
by Kinga • • 0 Comments
Składniki: 1 kg grubych filetów z pangi lub łososia 1 kg obranych, pokrojonych w grubą kostkę ziemniaków 2 pokrojone, obrane ze skóry pomidory 1.5 l bulionu warzywnego 2 cebule, obrane i grubo pokrojone 6 obranych, przekrojonych wzdłuż ząbków czosnku 2 pozbawione nasion papryczki chili rozdrobnione 1 liść laurowy sól, pieprz zielenina do dekoracji Sposób przyrządzenia:…