Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: pałki

Kurczak przepisu Laury

Pyszne przepisy kulinarne z kategorii: drób. Tym razem kurczak przepisu Laurowy. Do jego wykonania będziesz potrzebować: pałek z kurczaka, musztardy, oliwy z oliwek i soku z cytryny. 
 

Składniki:

  • skladniki zamien
  • skladniki zamien
  • ½ kg pałek z kurczaka
  • ½  łyżeczki curry
  • ½  łyżeczki imbiru mielonego
  • ½  łyżeczki papryki ostrej
  • 3 łyżki musztardy
  • sok z 1 cytryny
  • 1 ząbek czosnku 
  • 1/4 szkl oliwy z oliwek 
  • kilka gałązek rozmarynu
  • sól
  • pieprz
 

Pieczone pałki z kurczaka Anety

 
Pobudź swój apetyty i przygotuj znakomity przepis na pieczone pałki z kurczaka Anety. Do ich wykonania oprócz mięsa potrzebujesz: oliwy z oliwek, miodu, czosnku oraz rozmarynu.   
 

Składniki:

  • kilka pałek z kurczaka 
  • 50 ml oliwy z oliwek 
  • 10 łyżek sosu sojowego ciemnego
  • 2 łyżki tartego korzenia imbiru
  • 3 łyżki miodu naturalnego 
  • ½ łyżeczki granulowanego czosnku
  • 1 gałązka rozmarynu

Podudzia z kurczaka w imbirowej glazurze z sezamem

Składniki: 12 podudzi z kurczaka 2 łyżki lekko podprażonych nasion sezamu Marynata: ¼ szklanki chińskiego sosu barbecue ¼ szklanki płynnego miodu 1 łyżka świeżo utartego imbiru 3 drobno posiekane ząbki czosnku 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżka wódki ryżowej Sposób przyrządzenia: Składniki marynaty zmiksować. Umyte i osuszone podudzia kurczaka umieścić w misce, dodać marynatę, dokładnie…

Podudzia kurczaka w serowej panierce

Składniki: 10 szt. „pałek” z kurczaka 1 nieduża cebula 2 jajka 10 dkg tartego żółtego sera 1/3 szklanki mleka 1 łyżka mąki ziemniaczanej sok z cytryny 1 łyżka posiekanej natki pietruszki tarta bułka sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Podudzia „pałki” kurczaka umyć osuszyć. Skropić sokiem z cytryny, przyprawić, odstawić na 1 godzinę do lodówki. Z tartego…