Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: olej

Pikantna marynata do mięs z grilla z sosem sojowym i octem balsamicznym

Składniki: ¼ szklanki sosu sojowego 3 łyżki octu balsamicznego 1 łyżka miodu 1 łyżka oleju sezamowego ½ łyżeczki płatków chili 1 zgnieciony w prasce ząbek czosnku Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki marynaty zmiksować . Przygotować czyste słoiczki, przelać do nich marynatę, szczelnie zamknąć. Przechowywać w lodówce. Przed użyciem wstrząsnąć.

Marynowane filety ze szczupaka

Składniki: 1 kg filetów ze szczupaka 1 czerwona cebula pokrojona w plastry 4 plasterki cytryny 1/2 szklanki oleju 1/4 szklanki octu ryżowego 2 łyżki mąki 1 łyżka curry sól, pieprz olej do smażenia Sposób przyrządzenia: Plastry cebuli zalać zimną wodą, odstawić na 60 minut, odcedzić, osuszyć. Filety pokroić na kawałki o długości około 5 cm.…

Marynata do mięs z grilla Iwony

Składniki: 1 średnia pokrojona w krążki cebula 4 przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku ¼ litra mocnego czerwonego wina 7 łyżek oleju 2 łyżki słodkiej papryki w proszku 1 łyżeczka rozmarynu w proszku szczypta ostrej papryki w proszku Sposób przyrządzenia: W miseczce wymieszać wszystkie składniki marynaty, przyprawić mięso i odstawić na 3-4 godziny w chłodne miejsce.…