Składniki:
- 1 kg filetów z dorsza
- 3 pęczki natki pietruszki
- 3 ząbki czosnku
- 8 łyżek oleju
- 2 łyżki soku z cytryny
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 1 szalotka 1 łyżka masła 80 g natki pietruszki 12 ml wywaru ze szparagów 10 g kwaśnej śmietany 4 łyżki orzeszków piniowych sól pieprz Sposób wykonania: Posiekaną szalotkę zeszklić na rozgrzanym maśle po czym dodać posiekaną natkę i jeszcze przez chwilę smażyć razem. Następnie wlać wywar oraz śmietankę i trzymać na ogniu około minut.…
Składniki: 1 ½ kg mięsa z indyka ½ pęczka natki pietruszki 2 cytryny 2 łyżki oliwy z oliwek ½ szkl. mąki 2 łyżki kaparów 1 szkl. bulionu pieprz Sposób wykonania: Mięso z indyka pokroić na porcję, które oprószyć mąką i obsmażyć na rozgrzanej oliwie, wówczas wlać bulion, dodać skórkę oraz sok z cytryny i kapary.…
Składniki: 20 dkg masła wymieszanego z drobno posiekaną natką pietruszki i ½ łyżeczki soli 6 kotletów z piersi 2 łyżki mąki 1 łyżeczka mielonego pieprzu 1 łyżeczka przyprawy do kurczaka 2 jajka ½ szklanki mleka 1 łyżeczka soli 1 szklanka tartej bułki Sposób przyrządzenia: Z masła wymieszanego z solą i pietruszką uformować 6 wałków, włożyć…