Składniki:
- 1 kg żeberek
- 6 łyżek miodu
- czosnek granulowany
Składniki: 6 łyżeczek musztardy 6 łyżeczek miodu 2 łyżki soku z cytryny 3 łyżki jogurtu naturalnego 2 żółtka 4 łyżki koperku sól pieprz Sposób wykonania; Do żółtek dodać musztardę, miód oraz jogurt. Całość dokładnie utrzeć na jednolity sos. Następnie doprawić do smaku solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny. Na koniec dodać jeszcze posiekany koperek, połączyć.
Składniki: 1 kg karkówki 2 łyżki koncentratu pomidorowego 2 łyżki ketchupu 2 łyżki musztardy 2 łyżki oleju 1 łyżka miodu sól pieprz ostra papryka cynamon bazylia gałka muszkatołowa Sposób wykonania: Do miseczki przełożyć koncentrat pomidorowy, ketchup, musztardę, olej oraz miód. Całość wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem, papryką, cynamonem, bazylią oraz gałką muszkatołową. Następnie…