Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mięso z wołowiny

Burger wołowy z papryką

Składniki: 600 g mielonej wołowiny ½ łyżeczki aromatyzowanej soli 1/8 łyżeczki suszonej czerwonej papryki w płatkach ½ szkl. pokruszonego sera ¼ szkl. pokrojonego w cienkie plasterki pora 2 łyżki oleju roślinnego Sposób wykonania: Do wołowiny dodać paprykę, ser oraz sól do smaku. Całość dokładnie wymieszać. Z powstałej masy uformować 4 krążki, które smażymy na rozgrzanym…

Befsztyki z kukurydzą, papryką i boczkiem

Składniki: 700 g polędwicy wołowej 3 łyżki topionego masła 80 g tłustego boczku puszka kukurydzy 1 czerwona papryka 1 zielona papryka 2 łyżki oleju 2 łyżki ketchupu 3 łyżki miodu ½ szkl. białego wytrawnego wina 3-4 łyżki posiekanej natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Mięso pokroić na 4 plastry, które lekko zbić tłuczkiem i oprószyć…

Bite zrazy wołowe

Składniki: 700 g wołowiny 2 łyżki smalcu 1cebula 2-3 łodygi selera naciowego 5-6 ziarenek pieprzu 2-3 ziarenka ziela angielskiego listek laurowy 1 ½ szkl. bulionu łyżka mąki sól pieprz Sposób wykonania: Mięso pokroić na cienkie plastry, które zbić tłuczkiem , oprószyć solą, pieprzem oraz mąką po czym obsmażyć na mocno rozgrzanym smalcu, wówczas przełożyć do…

Wołowina ze szparagami

Składniki: 500 g polędwicy wołowej 400 g zielonych szparagów 2 cebule 3-4 pomidory łyżka galaretki z porzeczek łyżka ostrej musztardy 2-3 łyżki masła ½ szkl. bulionu 1 szkl. śmietany sól pieprz 2-3 łyżki posiekanej natki pietruszki Sposób wykonania: Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i razem z cebulą drobno pokroić. Szparagi gotować w osolonym wrzątku…