Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mięs

Puree z czosnku Ali

Składniki: 2 główki czosnku 200 ml mleka 2 łyżki tartej bułki gałka muszkatołowa sól pieprz Sposób wykonania: Obrany czosnek zalać mlekiem i gotować około 20 minut. Po tym czasie dodać tartą bułkę, wymieszać i zdjąć z ognia na 5 minut. Następnie doprawić do smaku solą, pieprzem oraz gałką muszkatołowa po czym całość zmiksować na gładkie…

Węgierskie kulki

Składniki: 2 jajka szczypta soli 400 g mąki 200 ml wody sodowej Sposób wykonania: Podane składniki zagnieść ze sobą, ciasto powinno być troszkę gęstsze niż nasze kluski lane. Następnie przez specjalne sito o otworach wielkości wiśni przecierać ciasto na osolony wrzątek i przez chwilę gotować.

Rzodkiewka ze śmietaną i jajkami

Składniki: 20 dag rzodkiewki 1/8 l śmietany 2 jajka ugotowane na twardo 1 łyżka posiekanego koperku sól Sposób wykonania: Oczyszczane rzodkiewki zetrzeć na tarce. Następnie jajka posiekać i dodać do rzodkiewki. Polać całość majonezem i posypać posiekanym koperkiem. Całość wymieszać i doprawić do smaku solą.

Pikantne orzechy pecan

Składniki: 2 łyżki niesolonego masła ½ kg obranych niesolonych orzechów pecan 2 łyżki jasnego sosu sojowego 1 łyżka sosu hoisin kilka kropel sosu z ostrej papryki Sposób wykonania: Orzechy wrzucić do rondla z rozgrzanym masłem. Trzymać na ogniu aż wszystkie orzechy pokryją się masłem, wówczas dodać sos hosin, sos sojowy i sos z papryki. Całość…