Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mielone mięso

Sos mięsno-warzywny Aliny

Składniki: kilka plasterków wędzonego boczku 1 cebula 1 ząbek czosnku 1 marchewka ½ selera 10 dag mielonego mięsa 5 dag kurzych wątróbek 1 łyżka tłuszczu 2 łyżki pikantnego ketchupu ½ szkl białego wytrawnego wina 1 szkl rosołu sól pieprz Sposób wykonania: Pokrojony boczek wytopić na rozgrzanej patelni, wówczas przesmażyć na nim posiekaną cebulę, czosnek, pokrojoną…

Panierowana papryka jalapeno z mięsnym farszem Iwony

Składniki: 20 papryk 50 dkg mielonego, mieszanego mięsa 2 jajka sól, pieprz tarta bułka olej do głębokiego smażenia Sposób przyrządzenia: Paprykę zalać wrzątkiem, pozostawić na kilka minut, odcedzić, schłodzić. Każdy strąk naciąć delikatnie wzdłuż i przez powstały otwór delikatnie usunąć gniazda nasienne. Mięso wymieszać z jajkiem i przyprawami, farszem napełnić wnętrze papryki. Tak przygotowane papryczki…

Szpecle z kulkami mięsnymi

Składniki: 2 cebule 50 g pieczarek 200 g mielonego mięsa wołowego ½ pęczka posiekanej natki pietruszki 1 łyżka sera pecorino 2 łyżki koncentratu  pomidorowego sól pieprz ¼ łyżeczki starej papryki w proszku 3 łyżki oleju 1 ząbek czosnku 1 puszka pomidorów 400 g szpecli Sposób wykonania: Do mielonego mięsa dodać połowę posiekanej cebuli, grzyby, koncentrat…