Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mielona wołowina

Befsztyki wołowe z ziemniakami

Składniki: ½ kg mielonej wołowiny 2 ziemniaki 2 ząbki czosnku 2 jajka 3 łyżki maki 1 łyżeczka estragonu sól pieprz tłuszcz Sposób wykonania: Obrane ziemniaki zetrzeć na tarce o małych otworach. Odsączyć  je z nadmiaru soku i dodać do mięsa. Wbić całe jajka oraz dodać estragon i czosnek przeciśnięty przez praskę. Całość dokładnie wymieszać i…

Befsztyki zapiekane z jajkiem i żółty serem

Składniki: 40 dag mielonej wołowiny 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka pikantnego ketchupu 4 jajka 2 łyżki startego żółtego sera tłuszcz 1 łyżka masła sól pieprz Sposób wykonania: Do mięsa dodać ketchup praz oliwę. Całość wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Z powstałej masy formować małe kotlety, które usmażyć na rozgrzanym tłuszczu…

Makaron po hiszpańsku

Składniki: 2 plastry boczku ½ szkl posiekanej cebuli 45 dag mielonej wołowiny puszka pomidorów ½ szkl posiekanej papryki ¼ szkl sosu chili łyżeczka soli pieprz 3 szkl makaronu jajecznego Sposób wykonania: Na rozgrzanej patelni przesmażyć boczek po czym zdjąć go a na tej samej patelni przesmażyć posiekaną cebulę oraz mięso. Wówczas odlać nadmiar tłuszczu i…

Zakręcone spaghetti

Składniki: 90 dag mielonej wołowiny 2 cebule sól puszka pomidorów 170 g przecieru pomidorowego 12 hiszpańskich oliwek 500 g ugotowanego makaronu spaghetti ¼ szkl startego parmezanu Sposób wykonania: Dno żeliwnego garnka posypać solą po czym włożyć do niego mięso oraz posiekana cebulę. Smażyć doza rumienienia się mięsa, wówczas odlać nadmiar tłuszczu i dodać pomidory razem…