Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: maślaki

Smażone maślaki z cebulą

Składniki: ½  kg maślaków 1 cebula 2 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki masła sól pieprz Sposób wykonania: Posiekaną cebulę przesmażyć na rozgrzanej oliwie. Grzyby dokładnie oczyścić, posiekać na mniejsze kawałki i wrzucić do cebuli. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Trzymać na małym ogniu pod przykryciem przez kilka minut. Po tym czasie zdjąć pokrywkę…

Duszone solone maślaki- Iwony

Składniki: solone maślaki wg/ uznania 1 duża cebula masło 2-3 łyżki mąki śmietana około 1 szklanki sól, pieprz do smaku 3 łyżki  posiekanego zielonego koperku Sposób przyrządzenia: Na zimę  osolone grzyby, opłukać pod bieżącą wodą, jeżeli są bardzo słone namoczyć w wodzie na 2-3 godziny i ponownie wypłukać, następnie pokroić w cienkie paseczki. Cebulę  obrać…

Maślaki duszone ze śmietaną

Składniki: 500 g maślaków 1 cebula 2 łyżki masła 150 ml kwaśnej śmietany sól pieprz ½ pęczka koperku Sposób wykonania: Maślaki oczyścić, małe pozostawić w całość a większe pokroić na mniejsze kawałki. Następnie posiekana cebulę zeszklić na rozgrzanym maśle po czym dodać grzyby i oprószyć całość solą i zalać śmietaną. Trzymać na małym ogniu około…

Maślaki smażone z orzechami włoskimi

Składniki: 50 dkg maślaków ½ szklanki posiekanych orzechów włoskich 2 łyżki posiekanego szczypioru 2 łyżki masła 1 łyżka octu winnego jabłkowego pieprz, sól do smaku Sposób przyrządzenia: Świeże, zdrowe grzyby oczyścić, przyciąć trzony. Tak przygotowane grzyby pokroić w plastry. W rondlu rozgrzać masło, dodać grzyby, powoli smażyć mieszając aż grzyby będą odpowiednio miękkie. Dodać sól,…