Składniki:
- 1 królik
- 250 g musztardy
- 400 g śmietany
- sól
- pieprz
- olej
Składniki: królik 20 dag ziemniak 3 sztuki marchew 2 sztuki pietruszka 1 sztuka sól pieprz woda Sposób przyrządzenia: Mięso z królika należy ugotować. W oddzielnym garnku należy ugotować wcześniej obrane i umyte warzywa. Za pomocą blendera należy zmiksować mięso wraz z warzywami, doprawić do smaku solą i pieprzem. Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez…
Składniki: 1 królik 100 g boczku 2 łyżki śmietany ½ łyżki posiekanych orzechów włoskich 2 łyżki masła sól pieprz natka pietruszki Sposób wykonania: Królik oprószyć solą oraz pieprzem po czym naszpikować go słupkami boczku. Następnie królika posmarować śmietaną i posypać orzechami włoskimi. Ułożyć w natłuszczonej brytfannie i upiec w rozgrzanym piekarniku.
Składniki: 500 g królika 2/3 szkl. słodkich migdałów 2 cebule 2 jabłka 2 łyżki masła łyżka mąki łyżeczka soli 4 łyżki śmietany łyżka soku z cytryny 2 łyżki posiekanej natki pietruszki ½ szkl. wody sól Sposób wykonania: Królik pokroić na mniejsze kawałki. Następnie migdały oraz cebule posiekać a jabłka pokroić na plasterki i dodać do…