Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: konfitury

Konfitury z mieszanych owoców

Składniki: 1 kg truskawek, bananów, pomarańczy, mandarynek i wiśni 1 kg cukru żelującego 1 cytryna 25 ml brandy Sposób wykonania: Banany, pomarańcze i mandarynki obrać i pokroić na mniejsze kawałki, truskawki przekroić na połówki a z wiśni usunąć pestki. Wszystkie owoce wrzucić do rondla, skropić sokiem z cytryny i zasypać cukrem. Odstawić na 30 minut.…

Konfitury z owoców mieszanych

Składniki: ½ kg moreli ½ kg czerwonych porzeczek garstka listków mięty garść płatków migdałowych ½ kg cukru Sposób wykonania: Morele pokroić na mniejsze kawałki usuwając pestki, dodać porzeczki obrane ze szypułek oraz listki mięty. Całość smażyć na małym ogniu około 1 godziny. W trakcie smażenia dodawać stopniowo cukier a pod koniec smażenia wrzucić płatki migdałowe.…

Konfitury jagodowe z orzechami

Składniki: 1 kg jagód i jeżyn 1 kg cukru żelującego 1 cytryna 2 łyżki rumu garść pokruszonych orzechów włoskich Sposób wykonania: Owoce zasypać cukrem i odstawić na noc. Następnego dnia smażyć na małym ogniu około 5 minut. Po tym czasie dodać rum, orzechy oraz sok z cytryny. Dokładnie wymieszać i przełożyć do słoika. Szczelnie zakręcić…