Składniki:
- 6 jajek
- 100 g cukru
- cukier waniliowy
- 100 g maki pszennej
- 50 g wiórków koksowych
- tłuszcz do foremek
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 300 g fasolki szparagowej 200 g kiełków 1 świeża czerwona papryczka chilli 1 ząbek czosnku 1/2 łyżeczki pasty krewetkowej 1/2 świeżego orzecha kokosowego 1/2 łyżeczki soli Sposób wykonania: Fasolkę pokroić na mniejsze kawałki, które ugotować w osolonej wodzie. Kiełki sparzyć wrzątkiem. Następnie czosnek i papryczkę posiekać i razem z solą i pastą krewetkową utrzeć…
Składniki: ½ dojrzałego ananasa 3 łyżki ciemnego rumu 1 łyżka brązowego cukru ¼ szkl. wiórków kokosowych Sposób wykonania:Obranego ananasa pokroić na grube plastry, które skropić rumem po obu stronach i posypać cukrem. Układamy ananasa na ruszcie i grillujemy około 10 minut w trakcie przewracając na drugą stronę aby równomiernie się opiekł.Przed podaniem posypać wiórkami koksowymi.
Składniki: 2 szklanka mąki 1,5 szklanka mleka 4 dag drożdży 3 jajka 8 bananów 1/3 szklanka rumu 15 dag wiórków kokosowych 1 łyżka oleju do smażenia cukier puder do posypania ulubione owoce ( np. truskawki, maliny) Sposób wykonania: Każdy obrany banan podzielić na 4 części. Zalać je alkoholem i odstawić. Oddzielić żółtka od białek. Mąkę…