Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kasztany

Cietrzewie z kasztanami

Składniki: 2 cietrzewie 4 łyżki masła ½ szkl. bulionu 1 szkl. śmietany 20 dag kasztanów 2 szkl. mleka sól Sposób wykonania: Cietrzewie oprószyć solą i ułożyć w żaroodpornym  naczyniu. Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec około 30 minut co jakiś czas polewając wrzątkiem. Po 30 minutach zalać cietrzewie śmietaną wymieszaną z bulionem. Dusić je jeszcze…

Pesto z kasztanów i rozmarynu

Składniki: 1 szkl. jadalnych kasztanów w skorupkach 1 pęczek rozmarynu ½ główka czosnku 1 szalotka 1 szkl. oliwy z oliwek pieprz Sposób wykonania:Kasztany poprzecinać nożem po czym łożyć je na papierze do pieczenia.Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni na 10 minut.Po tym czasie odstawić do ostygnięcia, wówczas obrać ze skorupki i posiekać na mniejsze…

Wieprzowina duszona z kasztanami

Składniki: 1 kg łopatki wieprzowej ½ kg kasztanów 3 łyżki oleju 1 łyżeczka imbiru ½ łyżeczki soli 3 łyżki sosu sojowego 2 szkl. rosołu 1 łyżka soli Sposób wykonania: Posiekaną cebulę zeszklić na rozgrzanym oleju, wówczas dodać mięso pokrojone w kostkę i smażyć ok. 3 min na dużym ogniu po czym doprawić solą i dodać…

Zupa krem marron

Składniki : puszka 440g puree z kasztanów 1 seler 150g ryżu ( nie jest konieczny ) 2 kostki rosołowe 10 ml śmietany Sposób przyrządzenia: Rozpuścić kostki rosołowe w litra ciepłej wody , dodać puree z kasztanów a następnie seler pokrojony w małe kosteczki. Dodać sól, pieprz do smaku , gotować 30 min. Po tym czasie…