Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kasztany

Indyk smażony po chińsku

Składniki: pęczek zielonej papryki 2 łyżeczki zmiażdżonego czosnku łyżka startego imbiru 2 łyżki oliwy z oliwek 45 dag mielonego mięsa z indyka ¼ szkl sosu sojowego 140 g kasztanów jadalnych ½ łyżeczki kruszonej czerwonej papryki 3 szkl wrzątku 20 dag makaronu jajecznego Sposób wykonania: Na rozgrzanej oliwie przesmażyć posiekana cebulę, czosnek oraz imbir. Następnie dodać…

Wołowina z kasztanami i selerem

Składniki: 70 dag wołowiny 3 łyżki oliwy z oliwek 3 szkl selera naciowego pokrojonego na ukośne plasterki  2 cebule wołowa kostka bulionowa ¾ szkl wrzątku 1 szkl kasztanów jadalnych 5 łyżek sosu sojowego 1 ½ łyżeczki imbiru ½ łyżeczki pieprzu ugotowany ryż Sposób wykonania; Wołowinę pokroić na ukośne plasterki, które przesmażyć na rozgrzanym oleju. Następnie…

Klopsiki po hawajsku

Składniki: puszka ananasa w kawałkach ½ szkl wody ¼ szkl octu winnego z jabłek łyżeczka sosu sojowego ¼ szkl brązowego cukru 2 łyżeczki maki kukurydzianej zielona papryka 20 gotowych klopsów mięsnych 140 g kasztanów jadalnych 2 szkl ugotowanego białego ryżu Sposób wykonania: Ananasy odcedzić z zalewy po czym ¾ zalewy wlać do rondelka. Dodać do…

Kapusta z ananasem i kasztanami

Składniki: 4 szkl poszatkowanej kapusty puszka ananasa 200 g kasztanów jadalnych 1 szkl posiekanej natki pietruszki ¼ szkl dymki ¼ szkl majonezu łyżka musztardy łyżeczka startego imbiru Sposób wykonania: Do kapusty dodać ananasa pokrojonego na kawałki, kasztany pokrojone w plasterki oraz posiekaną pietruszkę i dymkę. Całość wymieszać i wstawić do lodówki. W między czasie majonez…