Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: jednogarnkowe

Zawiesista zupa jarzynowa z mieloną wołowiną

Składniki:

  • 50 dkg chudej mielonej wołowiny
  • 4 łodygi selera naciowego pokrojone w 2 cm kawałki
  • 1 cebula pokrojone w pół plastry o grubości 5 mm
  • 1 oczyszczona, pokrojona w paski zielona papryka
  • 1 posiekany ząbek czosnku
  • 2 szklanki wody
  • 2 szklanki nie solonego soku pomidorowego
  • 1 puszka pokrojonych pomidorów
  • 1 szklanka sosu pomidorowego
  • 2 kostki bulionu wołowego
  • 2 łyżeczki chili mielonego
  • 2 puszki wypłukanej białej fasoli konserwowej
  • 2 szklanki posiekanej kapusty

Duszone mięso jelenia lub sarny

Składniki: 1 kg mięsa bez kości pokrojonego w grubą kostkę ½ szklanki posiekanej cebuli 3 posiekane ząbki czosnku 4 obrane ze skóry, pokrojone w kostkę pomidory 2 puszki białej fasoli konserwowanej 1 łyżka ostrej papryki 1 łyżka brązowego cukru ziele angielskie, jagody jałowca, liść laurowy do smaku sól czosnkowa, pieprz 3 łyżki smalcu lub oleju…

Zupa jarzynowa wieloskładnikowa

Składniki: • ćwiartka kurczaka • 3 łyżki śmietanki 18% • 5 ziemniaków • 2 marchewki • 1 pietruszka • kawałek selera • 1 por/biała część/ • 1 brokuł • 1 kalafior • 1 puszka kukurydzy konserwowej • 1 puszka groszku konserwowego • sól, pieprz do smaku • natka pietruszki Sposób wykonania: Porcję kurczaka włożyć do garnka z wodą dodać kostkę rosołową i posiekaną natkę pietruszki, gotować do miękkości.…