Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: jabłkowy

Kasza manna z bananami

Składniki: 1 dojrzały banan 1 szklanka soku jabłkowego 2 szklanki kaszy manny 2, 5 szklanki wody 1 łyżeczka cukru pudru Sposób przyrządzenia: Kaszę mannę wymieszać z wodą, gotować mieszając 5 minut, schłodzić. Banana obrać, pokroić. Ugotowaną mannę i pozostałe składniki zmiksować w blenderze, wyłożyć do miseczek i podawać. Deser można uatrakcyjnić dodając posiekane migdały, rodzynki…

Pikle z rabarbaru

Składniki: 50 dkg oczyszczonych łodyg rabarbaru 2 łyżeczki nasion gorczycy 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu Marynata: 1 szklanka octu jabłkowego 1 szklanka wody 1 szklanka cukru 3 cm kawałek imbiru pokrojony w plastry ½ łyżeczki soli Sposób przyrządzenia: Łodygi rabarbaru pociąć na długość odpowiednią do słoików. Składniki marynaty doprowadzić do wrzenia, gotować aż cukier się rozpuści.…

Kabanosy w słodko ostrej glazurze

Składniki: 50 dkg kabanosów pokrojonych 2,5 cm kawałki ¾ szklanki brązowego cukru 1 szklanka soku jabłkowego 2 łyżki musztardy 2 drobno posiekane ząbki czosnku szczypta chili     Sposób przyrządzenia: W dużej patelni lekko skarmelizować cukier, dodać sok jabłkowy, musztardę, czosnek i chili. Powoli gotować aż cukier się rozpuści, dodać kabanosy i podgrzewać aż odparuje ¾ sosu. …

Chrupiące jabłka

Składniki: 5 kwaśnych jabłek 1 szklanka cukru ½ szklanki płatków owsianych ½ szklanki mąki ½ kostki masła 1 łyżeczka cynamonu Sposób przyrządzenia: Jabłka umyć, obrać i pokroić plastry. Włożyć do żaroodpornego naczynia. Zmieszać cukier, płatki owsiane, mąkę, masło i cynamon. Tak przygotowane składniki wyłożyć na jabłka i piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 200 stopni…