
Składniki:
- 1 budyń waniliowy
- ½ łyżeczki startej skórki pomarańczowej
- 2 łyżeczki ekstraktu kawowego
- 2 jajka
- kieliszek winiaku
- owoce do dekoracji
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 10 dkg malin 10 dkg truskawek 10 dkg jeżyn 10 dkg porzeczek 10 dkg wiśni 1 łyżka żelatyny 4 żółtka 1/3 szklanki cukru kieliszek białego wina szklanka kremówki sok z cytryny Sposób przyrządzenia: Owoce umyć, osuszyć, wydrylować pestki z wiśni, truskawki pokroić na kawałki. Żelatynę namoczyć w 2 łyżkach zimnej wody. Żółtka z cukrem…
Składniki: 4 żółtka 15 dkg cukru 12 łyżek białego wytrawnego wina skórka otarta z cytryny Sposób przyrządzenia: W misce utrzeć do białości żółtka z cukrem, dodać otartą skórkę cytrynową. Włożyć miskę do naczynia z wrzącą wodą i dodając po łyżce wina, ubijać masę trzepaczką, lub mikserem, aż powstanie gęsty krem. Podawać na gorąco w szklanych…
Składniki: 1 szklanka mleka ¾ szklanki cukru 1 świeża laska wanilii Sposób przyrządzenia: W rondlu z grubym dnem zagotować 1 szklankę mleka, ¾ szklanki cukru, 1 świeżą laskę wanilii. Gotować, aż masa zgęstnieje, podawać na gorąco lub na zimno.