Składniki:
- 500 g selerów naciowych
- 4 łyżki posiekanych listków estragonu
- ½ szkl. posiekanych marynowanych grzybów
- 2-4 pomidory
- łyżka octu winnego
- 4 łyżki oliwy
- sól
- pieprz
- szczypta cukru
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 4 filety 1 cebula kilka ogórków konserwowych kilka marynowanych grzybków słoiczek kaparów 1 cytryna pieprz Sposób wykonania: Śledzie pokroić w drobniutką kostkę i ułożyć je na środku półmiska. Następnie drobno posiekać cebulę i wokół śledzia zrobić z niej wianuszek. Z grzybami i kaparami postąpić tak samo. Całość oprószyć pieprzem. Na koniec udekorować plasterkami cytryny.
Składniki: marynowane grzybki posiekany koperek korniszony 1 puszka konserwowej kukurydzy sól 1/2 szklanki majonezu 1 łyżka musztardy cukier Sposób wykonania: Grzyby i kukurydzę odsączyć z zalewy a korniszony pokroić w kostkę. Dodać majonez oraz musztardę. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz cukrem. Na koniec posypać posiekanym koperkiem.
Składniki: 500 g selerów naciowych ½ szkl. posiekanych marynowanych grzybów 2-4 pomidory 4 łyżki posiekanych listków estragonu 4 łyżki oliwy łyżka octu winnego sól pieprz szczypta cukru Sposób wykonania: Obranego selera pokroić w kostkę po czym obgotować około 3 minut w osolonej wodzie. W między czasie grzyby pokroić na mniejsze kawałki a estragon posiekać. Dodać…