Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: gryka

Filet z dorsza zapiekany z kaszą gryczaną

Składniki: 50 dkg filetów z dorsza 2 łyżki mąki pszennej 2 łyżki mąki ziemniaczanej sól, pieprz olej 2 szklanki ugotowanej kaszy gryczanej 3 łyżki masła 1 szklanka sosu pomidorowego 3 łyżki tartego parmezanu Sposób przyrządzenia: Filety z dorsza umyć, osuszyć, podzielić na porcje, przyprawić. Mąki wymieszać. Porcje ryby obtoczyć w mące. Na patelni rozgrzać mocno…

Kasza gryczana zapiekana z twarogiem

Składniki: 30 dkg kaszy gryczanej 2 szklanki mleka  1 szklanka wody 40 dkg twarogu1/2 kostki masła 2 jajka 4 łyżki cukru skórka otarta z cytryny do smaku cynamon do smaku sól Sposób przyrządzenia: Kaszę gryczaną wyprażyć na patelni uważając aby się nie przypaliła. Wodę doprowadzić do wrzenia, dodać kaszę, sól, 1 łyżkę masła, a gdy…

Kasza gryczana zapiekana z bakaliami

Składniki: ½ kg kaszy gryczanej 5 dkg posiekanych migdałów 1/2 szklanki orzechów nerkowca 1/2 szklanki rodzynek sułtańskich 10 dkg masła 25 dkg białego tłustego sera Sposób przyrządzenia: Kaszę ugotować na sypko. Bakalie zalać wrzątkiem na kilka minut i osączyć.                                 Migdały obrać ze skórki. Biały ser rozkruszyć. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Do żaroodpornego naczynia przełożyć przygotowaną…