Składniki:
- 1 szklanka musli z płatkami i bakaliami
- 1 tabliczka czekolady
- 1 łyżka masła
- pół opakowania budyniu
- 1 szklanka mleka do budyniu
- pół owocu granatu
- 1 łyżeczka cukru wanilinowego
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 3 dojrzałe pomarańcze 2 owoce granatu 2 łyżki obłuszczonego, prażonego słonecznika 4 łyżki likieru pomarańczowego Sposób wykonania: Pomarańcze umyć i osuszyć. Używając ostrego noża obrać ze skóry ścinając ją wraz z albedo. Miąższ pokroić w plastry o grubości około 10 mm. Granaty obrać. Na talerzykach deserowych ułożyć plastry pomarańczy, polać likierem, posypać nasionami granatu…
Składniki: 1 dojrzały melon miodowy 4 mandarynki sok z 2 mandarynek 2 granaty sok z 2 limonek Sposób wykonania: Melona pokroić na ćwiartki, usunąć nasiona i skórę, miąższ pokroić na plastry o grubości 10 mm. Mandarynkę obrać ze skóry i albedo (biała włóknina), pokroić w poprzek na plastry o grubości plastrów melona. Granaty obrać. Owoce…
Składniki: 15 dag makaronu owoc granatu natka pietruszki oliwa sok z cytryny sól Sposób wykonania; Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Z owocu granatu usunąć pestki a miąższ pokroić i dodać do odcedzonego makaronu. Całość skropić oliwą oraz sokiem z cytryny. Doprawić do smaku sola i udekorować natką pietruszki.
Składniki: 2 pomarańcze 1 granat sok cytrynowy cukier waniliowy 2 łyżki rumu Sposób wykonania: Obrane pomarańcze podzielić na cząstki, granat pokroić na mniejsze kawałki. Następnie sok z cytryny wymieszać z cukrem waniliowym i rumem i skropić owoce. Pomarańcze pokroić na kawałki, wymieszać z kulkami z granatu. Polać sosem z soku, rumu i cukru.