Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: galareta

Galareta z awokado

Składniki: 2 awokado 100 ml wywaru mięsnego 1 łyżeczka żelatyny 80 ml śmietanki kremowej sok z 1 cytryny 4 duże krewetki sól pieprz Sposób wykonania: Obrane awokado skropić sokiem z cytryny, zalać śmietanką i doprawić do smaku solą oraz pieprzem i dokładnie zmiksować. Następnie w gorącym wywrze rozpuścić żelatynę. Gdy zacznie tężeć przelać do masy…

Wątroba drobiowa w galarecie

Składniki wątróbka drobiowa, na średniej wielkości półmisek – ok 0,5 kg 2 marchwie seler por pietruszka sól 5 łyżeczek żelatyny Sposób wykonania: Przepis na wątróbkę w galarecie jest przepisem niezwykłym. Jest to stary, sprawdzony sposób na przygotowanie pysznej potrawy, ale – metody na przygotowanie tego wspaniałego posiłku nie sposób znaleźć w Internecie. Znakomita większość ludzi,…

Galareta do ryb

Składniki: sól 1 cebula 1 goździk 2 ziarna pieprz 2 ziarna ziela angielskiego 2 łyżki żelatyny 2 łyżki białego wytrawnego wina Sposób wykonania: Cebulę pokroić po czym zalać ją szklanką wody, dodać jeszcze ziele, pieprz, sól oraz goździki. Trzymać na małym ogniu pod przykryciem około 10 minut.. Po tym czasie zdjąć pokrywkę i gotować do…

Jajka z łososiem w galarecie

Składniki: 6 jajek ugotowanych na twardo 15 dag wędzonego łososia ½ l bulionu 2 łyżeczki żelatyny cytryna 2 pomidory sól Sposób wykonania: Bulion doprowadzić do  wrzenia po czym rozpuścić w nim żelatynę i odstawić do ostygnięcia. W między czasie jajka przekroić na połówki, które oprószyć solą i przykryć plasterkami łososia. Gdy bulion zacznie tężec zalać…