Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: frittata

Pieczarkowa frittata z parmezanem

Składniki: 2 łyżki masła 30 dag pieczarek 3 łyżki oliwy z oliwek 5 jajek ½ szkl. startego parmezanu 1 łyżka posiekanej natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania:Na rozgrzane masło wrzuć pokrojone w plasterki grzyby, oprószyć je solą oraz pieprzem i trzymać na ogniu ok. 6 minut.Następnie dodać oliwę, wbić jajka i posypać połową parmezanu.Pozostawić na…

Frittata z makaronem penne

Składniki: 1 łyżka oliwy z oliwek ½ kg makaronu penne 1 szkl. rukli 3 szalotki 5 podłużnych pomidorów 4 cebule dymki 10 jajek ½ szkl. pełnotłustego mleka 20 dag kaziowego sera pieprz Sposób wykonania:Makron ugotować al. dente  wg. przepisu na opakowaniu.W między czasie obrane ziemniaki przekroić wzdłuż a szalotki i dymkę posiekać.Następnie jajka ubić po…

Frittata z krewetkami

Składniki: 1 kg krewetek 40 dag porów 10 dag wędzonego boczku 3 podłużne pomidory 20 dag sera provolone 5 jajek 5 białek 1 szkl. mleka 1 łyżka oliwy z oliwek pieprz Sposób wykonania:Na rozgrzanej oliwie przesmażyć pokrojony boczek, po czym z patelni usunąć połowę wytopionego tłuszczu.Następnie dodać obrane ze skorupek krewetki, pokrojone białe części porów,…