Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: fenkuł

Pstrąg z fenkułem i migdałami

Składniki: 4 niewielkie pstrągi 3 bulwy fenkułu 2 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki masła 1 łyżka posiekanej natki pietruszki garść płatków migdałów ½ cytryny sól pieprz Sposób wykonania: Pstrągi natrzeć solą oraz pieprzem. Następnie fenkuł pokroić w plasterki i przesmażyć na rozgrzanym tłuszczu, wówczas dodać rybę oraz płatki migdałowe. Całość smażyć z obu stron…

Fenkuł w pomarańczowym sosie

Składniki: 4 pokrojone na ćwiartki bulwy fenkułu 1 łyżka oliwy 1 szklanka bulionu drobiowego 1 łyżka tartej skórki pomarańczowej 1/3 szklanki soku z pomarańczy 2 łyżeczki octu winnego sól, pieprz do smaku 2 łyżki posiekanych listków kopru włoskiego Sposób przyrządzenia: W rondlu doprowadzić do wrzenia 2 litry wody, dodać ćwiartki bulwy kopru, odstawić na 5…

Fenkuł zapiekany z serem

Składniki: 1 duża bulwa kopru włoskiego pokrojona wzdłuż na ósemki 2 łyżek oliwy sól, pieprz ½ szklanki tartego sera parmezan ½ szklanki tartej bułki Sposób przyrządzenia: W rondlu zalać fenkuł wrzątkiem i odstawić na 7 minut, odcedzić. Suchy koper ułożyć na blasze do pieczenia, skropić oliwą, przyprawić solą i pieprzem, posypać tartą bułką wymieszaną z…