Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: faszerowana

Kolorowe papryki z farszem

Pięknie wyglądające i przepyszne kolorowe papryki z farszem. Do wykonania naszego przepisu potrzebujesz: kolorowych papryk, mięsa mielonego, ryżu i przypraw. 
 

Składniki:

  • 8 różnokolorowych papryk 
  • 70 dag mięsa mielonego 
  • 1, 5 woreczka ryżu 
  • 2 cebule 
  • majeranek
  • papryka słodka mielona
  • sól
  • pieprz

Cebula faszerowana mięsem i ryżem

Składniki: 50 dkg mielonego mięsa 8 cebul 2 łyżki posiekanego koperku i pietruszki 1 marchewka 2 szklanki ryżu 2 łyżki koncentratu pomidorowego 32 łyżki oliwy 1 łyżka masła sól, pieprz Sposób przyrządzenia:  Cebulę obrać, ściąć wierzchołek, używając noża i łyżeczki wydrążyć jej środek. Wydrążone kawałki cebuli posiekać. Ryż ugotować na sypko w osolonej wodzie. W…

Gęś pieczona po dworsku

Składniki: 1 duża gęś (około 5 kg) 1 kg ziemniaków obranych i pokrojonych w kostkę 2 średnie cebule pokrojone w ósemki 5 kwaśnych jabłek obranych pokrojonych w ósemki 1 łyżka mąki ziemniaczanej 3 łyżki masła rozmaryn sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Piekarnik rozgrzać do temperatury 230 stopni c. Ziemniaki obgotować przez około 8 minut. Na patelni…