.jpg)
Składniki:
- 25 dag ziemniaków
- 1 seler
- 25 dag fasolki szparagowej
- 4 jaja (ugotowane na twardo)
- kilka łyżek majonezu
- sól
- pieprz
- sok z cytryny
- 4 pomidory
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: ½ kg fasolki Jaś 2-3 ząbki czosnku 15 dkg wędzonego boczku sól, majeranek do smaku Sposób przyrządzenia: Fasolkę namoczyć w przegotowanej letniej wodzie na kilka godzin. Ugotować w wodzie w której się moczyła i pod koniec gotowania posolić. Miękką fasolkę odcedzić na sicie. Boczek pokroić w paseczki stopić. Czosnek obrać , rozetrzeć z niewielką…
Składniki: 500 g fasolki szparagowej ocet estrogenowy sól olej pieprz 1 łyżka posiekanej cebuli Sposób wykonania: Fasolkę pokroić na mniejsze kawałki, które ugotować w osolonej wodzie. Następnie fasolkę odcedzić a gdy ostygnie skropić ją octem estrogenowym i olejem. Dodać jeszcze cebulkę i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Składniki: 30 dag fasolki szparagowej 1 cebula 2 ząbki czosnku 4 łyżki oliwy 1 łyżka octu winnego 1 łyżka łagodnej musztardy 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Fasolkę przekroić na mniejsze kawałki, które ugotować w osolonym wrzątku. W między czasie cebule i czosnek posiekać. Natomiast oliwę wymieszać z octem, musztardą. Wszystkie składniki…
Składniki: 100 g zielonej fasolki szparagowej sól 2 – 3 liście sałaty 4 rzodkiewki jajko na twardo pomidor plaster wędzonej szynki SOS : 3 łyżki majonezu łyżka zmielonej gorczycy łyżka śmietany kremówki Sposób wykonania: Fasolkę zalać osoloną woda i ugotować. W między czasie sałatę porwać na mniejsze kawałki, rzodkiewki pokroić w plasterki, jajka w kostkę,…