Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: drób

Pieczone pałki z kurczaka Cecylii

Wypróbuj przepis na mocno soczyste pałki z kurczaka pomysłu Celiny. Aby je wykonać będziesz potrzebować: pałek z kurczaka, czosnku, cebuli i miodu. 
 

Składniki:

  • 6 udek kurczaka
  • 1 ząbek czosnku
  • 1/2 cebuli
  • 8 łyżek sosu sojowego
  • 4 łyżki octu ryżowego
  • 2 łyżki miodu
  • 2 łyżki whisky 
  • 1 łyżeczka startego imbir
 

Pieczona pierś z kurczaka Grażyny

Poszukujesz sprawdzonego przepisu na soczystą pierś z kurczaka? Wypróbuj przepis Grażyny. Przepis zawiera: pierś z kurczaka, oliwę, ocet balsamiczny, czosnek. 
 

Składniki:

  • 1 pierś z kurczaka
  • 3 łyżki oliwy
  • 2 łyżki octu balsamicznego
  • 1 łyżeczka miodu
  • 2 ząbki czosnku 
  • 1 łyżeczka sosu sojowego 
  • sól
  • pieprz
 

Pieczone udka z kurczaka Patryka

Wyszukaj swój przepis i ciesz się znakomitym smakiem. Pieczone udka z kurczaka Patryka. Lista zakupów: udka z kurczaka, czosnek, miód i ketchup. 
 

Składniki:

  • 4 udka z kurczaka
  • 4 ząbki czosnku
  • 1 łyżka płynnego miodu
  • 2 łyżki ostrego ketchupu
  • 1 łyżka oleju
  • ½ łyżeczki ostrej papryki 
  • sól
  • pieprz
 
 

Pieczona pierś z kurczaka Celi

Dziś podajemy przepis na pyszną, soczystą pierś z kurczaka. Idealna do podania na obiad. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: piersi z kurczaka, czosnku, oliwy z oliwek i bazylii. 
 
 

Składniki:

  • 1 duża pierś z kurczaka 
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku 
  • ½ łyżeczki bazylii
  • ½ łyżeczki tymianku
  • 1 łyżka soku z cytryny 
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 1/4 łyżeczki słodkiej papryki
  • 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu
 

Szaszłyki z piersi kurczaka Celi

Sezon na grilla czas rozpocząć. Dziś przepis na szaszłyki z piersi kurczaka Celi. Do ich wykonania potrzebujesz: piersi z kurczaka, białego wina, bazylii i tymianku. 
 

Składniki:

  • 1 pierś z kurczaka
  • ½ szkl białego wina
  • 1 łyżka oliwy z oliwek 
  • 3 ząbki czosnku
  • kilka gałązek tymianku
  • kilka gałązek bazylii
  • ½ słodkiej papryki
  • ½ ostrej papryki
  • sól
  • pieprz