Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: do mięsa

Surówka z rzeżuchy

 Składniki: 1 opakowanie rzeżuchy 2 kwaśne jabłka 2 łyżeczki pestek słonecznika 1 łyżeczka pestek dyni sok z cytryny oliwa z oliwek sól do smaku  Sposób przyrządzenia: Rzeżuchę  umyć, osączyć na papierowym ręczniku. Jabłka umyć, obrać i zetrzeć na tarce na dużych oczkach, skropić cytryną. W szklanej salaterce wymieszać rzeżuchę, jabłka, posypać pestkami słonecznika i dyni.…

Surówka Iwony z kolorowych papryk

Składniki: 1 papryka zielona 1 papryka czerwona 1 papryka żółta 1 por/ biała część/ 4 duże pomidory przyprawa typu Vegeta 3-4 ząbki czosnku sok z cytryny natka pietruszki, Bazyli, szczypiorek szczypta cukru oliwa z oliwek Sposób przyrządzenia: Paprykę  umyć, osączyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w paseczki. Por oczyścić i pokroić w talarki. Pomidory sparzyć wrzątkiem…

Surówka z włoskiej kapusty

Składniki: 1 średnia główka kapusty włoskiej 1 zielona papryka 1 czerwona papryka 1 marchewka 1 por/ biała część/ 2 ząbki czosnku 1 kwaśne jabłko kawałek selera 1 szklanka majonezu sól, pieprz, cukier do smaku Sposób wykonania: Kapustę oczyścić, poszatkować. Marchewkę, jabłko, seler umyć, obrać i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Papryki umyć, usunąć gniazda…

Słodka surówka Iwony

Składniki: 3 kwaśne  jabłka 2 łyżki rodzynek 1 łyżka żurawin 2  marchewki sok z cytryny 1 łyżka płynnego miodu Sposób przyrządzenia: Jabłka i marchewki umyć, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Rodzynki i żórawiny namoczyć w gorącej wodzie, osączyć. W salaterce wymieszać wszystkie składniki. Skropić sokiem z cytryny i doprawić 1 łyżką płynnego…