Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: czarne porzeczki

Mus malinowy z czarnymi porzeczkami

Składniki: 2 szkl. malin 2 szkl. czarnych jagód 400 ml jogurtu naturalnego listki mięty Sposób wykonania: Jogurt przelać na gazę złożona na pół i wstawić do lodówki na cały dzień. Gdy jogurt się przesączyć otrzymany krem, który przelać do pucharków. Posypać go jagodami po czym polać malinami przetartymi przez sito. Udekorować listkami mięty.

Likier z soku z czarnych porzeczek

Składniki: 3 l soku z czarnych porzeczek 3 kg cukru 10 g ziela angielskiego 1 op. drożdży winnych 600 ml spirytusu 600 ml przegotowanej wody mineralnej Sposób wykonania:Sos z porzeczek wymieszać z 2 kg cukru po czym wlać go do gęsiora.Dodać jeszcze drożdże oraz ziele angielskie i odstawić na 3 tygodnie.Po tym czasie dodać resztę…

Chłodnik królewski

Składniki: 600 ml czerwonego wytrawnego wina 400 ml wody 13 dag cukru skórka starta z 2 pomarańczy kawałek cynamonu 34 goździki 30 dag wiśni 200 ml soku z czarnych porzeczek Sposób wykonania; Wino wymieszać z wodą, cynamon, skórką pomarańczową, cukrem oraz goździkami po czym doprowadzić do wrzenia. Trzymać na małym ogniu około 10 minut. Po…