
Składniki:
- ½ kg kalmarów
- 1 cytryna
- 150 g mąki pszennej
- 2 jajka
- 3/4 szklanki wody
- sól
- olej do smażenia

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 4 jajka 400 ml mleka 1,5 szkl. mąki 2 łyżki masła 1 szkl. wody 3 łyżki oleju łyżka bułki tartej op. mrożonki warzywnej 5 dag żółtego sera cebula sól pieprz Sposób wykonania: 2 jajka, make, mleko, olej oraz szczyptę soli dokładnie ze sobą wymieszać. Z powstałego ciasta usmażyć naleśniki. Następnie na rozgrzanym oleju zeszklić…
Składniki: 400 g kapusty 5 dag suszonych grzybów cebula 2 jajka bułka tarta sól pieprz olej gotowe placki naleśnikowe Sposób wykonania: Kapustę ugotować razem z grzybami po czym ja odcedzić i poszatkować. Następnie posiekaną cebulę przesmażyć, wówczas dodać kapustę , grzyby oraz jajko. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Powstały farsz…
Składniki: ½ szkl. mąki 4 jajka 2 białka 1 szkl. mleka 1 szkl. wody gazowanej łyżka oliwy masło 50 g porzeczek 50 g czarnych jagód 4 łyżki cukru niepełna szklanka bitej śmietany Sposób wykonania: Jajka wbić do mleka, dodać oliwę, sól, wodę mineralną oraz mąkę ( tyle aby ciasto miało konsystencję gęstej śmietany ). Całość…