Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: chleba

Kiełbasa ziemniaczano wieprzowa

Składniki: 1 kg łopatki wieprzowej 2 kg ziemniaków 3 łyżki mąki 1 łyżka śmietany kremowej 2 ząbki czosnku ½ cebuli 2 jajka sól, pieprz, majeranek – do smaku jelito wieprzowe Sposób przyrządzenia: Ziemniaki obrać, wypłukać, obsączyć. ! kg ziemniaków pokroić w kostkę, blanszować przez 2 minuty we wrzątku, odcedzić, umieścić na sicie. Resztę ziemniaków, obrany…

Koreczki z parówki i francuskiego ciasta

Składniki: 5 parówek mrożone ciasto francuskie roztopione masło lub oliwa Sposób przyrządzenia: Parówki obrać z osłonek. Rozmrożone ciasto francuskie pokroić na pasy o szerokości równej długości kiełbasy. Każdą parówkę ciasno zawinąć w płat ciasta, rulon pokroić na kawałki o długości 2 – 3 cm, posmarować masłem. Tak przygotowane parówki zapiec w piekarniku nagrzanym do temperatury…

Przysmak wieprzowy

Składniki: 50 dkg mięsa wieprzowego z udźca 25 dkg mięsa wieprzowego z karku 2 płaskie łyżeczki soli 1 łyżka białego wina 1/3 szklanki dobrej śmietany 1 jajko 2 ugotowane ozorki wieprzowe 15 dkg pieczarek biały pieprz, tymianek, bazylia, gałka muszkatołowa – do smaku Sposób przyrządzenia: Mięsa umyć, osuszyć. Karczek zmielić w maszynce, szynkę i oczyszczone…

Mortadela smażona w jajku

Składniki: 40 dkg mortadeli lub innej grubej kiełbasy 2 jajka ½ szklanki wody 3 łyżki oleju sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Jajka umyć, oddzielić białka od żółtek. Białka ubić na sztywno. Żółtka zmiksować z 1 łyżką oleju, solą i pieprzem. Kiełbasę obrać z osłonki, pokroić w grube plastry. Białka delikatnie wymieszać z żółtkami. Plastry kiełbasy maczać…