Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: cebula

Wigilijny śledzik Franka

Poszukujesz sprawdzonego przepisu na śledzia? Wypróbuj przepis Franka. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: filetów śledziowych, cebuli, soku z cytryny, ziela angielskiego i liścia laurowego. 
 

Składniki:

  • 5 płatów śledziowych solonych
  • 250 ml mleka 3,2%
  • 2 cebule
  • 1 pęczek koperku 
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 3 ziela angielskie
  • 4 liście laurowe
  • 220 ml oleju rzepakowego 
  • sól
  • pieprz
  • cukier 
 

Gotowane pulpeciki mielone

Pyszne i sprawdzone przepisy tylko na pychotka.pl. Gotowane pulpeciki mielone. Aby je wykonać potrzebujesz: mięsa mielonego, bulionu warzywnego, czosnku, cebuli i jajka. 
 

Składniki:

  • 1 l bulionu warzywnego 
  • 500 g mielonego mięsa
  • 1 cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżka majeranku
  • 1 łyżeczka ostrej papryki
  • 1 jajko
  • 1 łyżka bułki tartej
  • sól
  • pieprz
 

Pasta z ciecierzycy Marty

Spróbuj przygotować pyszną pastę z ciecierzycy pomysłu Marty. Do jej wykonania potrzebujesz: ciecierzycę, cebulę, kapary i oliwę z oliwek.  
 

Składniki:

  • 1 szkl ciecierzycy
  • 3 fileciki anchois
  • 1 cebula
  • 1 łyżka musztardy 
  • 1 łyżka kaparów
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz
  • cukier
 

Cebula ze słoika

Portal  dla osób poszukujących sprawdzonych przepisów. Tym razem przepis na cebulę ze słoika. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: cebuli, masła, miodu i soku z cytryny. 
 

Składniki:

  • ½  kg czerwonej cebuli
  • 1 szkl wody
  • 75 g masła
  • 120 g miodu 
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • ½  szkl wytrawnego czerwonego wina
  • sól 
 

Makaron penne z sosem pomidorowym Justyny

Masz dziś ochotę na pyszny makaron? Wypróbuj przepis Justyny na penne z sosem pomidorowym. Przepis zawiera: makaron, pastę pomidorową, cebulę oraz czosnek. 
 

Składniki:

  • 200 g makaronu penne 
  • ½  cebuli
  • 1/3 butelki passaty pomidorowej
  • 1 ząbek czosnku
  • 1/3 łyżeczki papryki mielonej
  • 1 łyżeczka bazylii
  • 1 łyżeczka oregano 
  • olej
  • szczypta cukru 
  • sól
  • pieprz