Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: camembert

Sałatka z winogron i camembert z miodowym vinaigrette

Składniki: 50 ml miodu 50 ml octu winnego 100 ml oliwy z oliwek 2 łyżki soku pomarańczowego 1 łyżka maku ½ kg bezpestkowych winogron ½ kg pokrojonych świeżych fig, moreli, śliwek lub nektarynek 1 ser camembert pokrojony w wąskie cząstki ½ szklanki orzechów włoskich kilka porwanych liści zielonej sałaty Sposób przyrządzenia: W słoju wymieszać bardzo…

Ser Maroilles A.O.C.

Pochodzenie: Nord Pas de Calais Rodzina serów: Sery miękkie Rodzaj mleka: mleko krowie Smak: słodko -kwaśny smak sera długo pozostaje w ustach Zawartość  tłuszczu: 45% Pora roku: lato, jesień, zima Opis: Jest to ser tradycyjny, farmerski i rzemieślniczy. Ser ten uważa się za przodka wszystkich serów trapistów. Po raz pierwszy zrobiono go w północnej Francji…

Sola w sosie z sera camembert

Składniki: 250 g camembert 600 g filetów z soli 2 łyżki mąki 30 g masła 2 łyżeczki soku z cytryny sól, pieprz 250 g śmietany natka pietruszki oraz plasterki cytryny do dekoracji Przygotowanie: Piekarnik rozgrzać do temperatury 150 stopni. Ser camembert pokroić na ćwiartki, obrać ze skórki i zawinąć w folię aluminiową. Podgrzewać w piekarniku…

Omlet z serem camembert i ziołami

Składniki: 75 g młodego lub mrożonego szpinaku 1 łyżka stołowa soku z cytryny 1 łyżka stołowa oliwy z oliwek 3 roztrzepane jajka 1/2 łyżki stołowej posiekanego szczypiorku 1/2 łyżki stołowej posiekanej pietruszki 1/2 łyżki stołowej posiekanych liści estragonu 55 g pokrojonego w plasterki sera camembert sól i pieprz masło do smażenia Przygotowanie: Włożyć szpinak mrożony…