
Składniki:
- 4-5 ugotowanych buraków
- 1 szklanka zalewy z kiszonych ogórków
- 2 ząbki czosnku
- 2 litry warzywnego bulionu z kostki
- listek laurowy
- ziele angielskie
- sól, cukier, pieprz do smaku
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 400 g wołowiny 2 l wody 4 buraki 100 g świeżych grzybów 1 cebula łyżka masła 2 ząbki czosnku sól pieprz liść laurowy Sposób wykonania: Buraki zalać wodą i ugotować po czym zetrzeć na tarce. W między czasie mięso pokroić na mniejsze kawałki i ugotować je razem z pokrojonymi grzybami. Następnie cebule posiekać i…
Składniki: ½ kg kości ze schabu włoszczyzna grzyby suszone biała kiełbasa boczek wędzony zakwas jajka łyżka chrzanu łyżka oliwy liść laurowy, ziele angielskie, majeranek sól, pieprz Sposób przygotowania: Włoszczyznę obrać umyć. Z kości, grzybów, włoszczyzny z dodatkiem przypraw ugotować wywar, odcedzić. Do czystego wywaru dodać białą kiełbasę i boczek powoli gotować przez około 40 minut.…
Składniki: włoszczyzna (jak do rosołu) cebula 4 buraki sok buraczany kilka suszonych grzybów ziele angielskie liść laurowy czarny pieprz w ziarnach cukier skórki z kwaśnych jabłek Sposób wykonania: Obrane, umyte i rozdrobnione jarzyny wrzucamy do wrzącej wody i obgotowujemy. Następnie dodajemy pokrojone buraki, pieprz, ziele angielskiego,liść laurowy i obrane z jabłek skórki.. W tym samym czasie,…