Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: bakłażany

Zapiekany bakłażan Kacpra

Tysiące sprawdzonych przepisów. Wypróbuj dziś z nami przepis na pysznego zapiekanego bakłażana. Aby wykonać ten przepis potrzebujesz: bakłażana, mozzarelli, żółtego sera i pomidorów z puszki.  
 

Składniki:

  • 2 bakłażany
  • 1 szkl tartego parmezanu
  • 2 szkl posiekanej mozzarelli
  • 1 puszka pomidorów
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka bazylii
  • 1 łyżeczka oregano 

Faszerowane bakłażany z cukinią i pomidorami

Odkryj najlepszy zbiór przepisów na faszerowane warzywa. Tym razem w roli głównej bakłażany. Do ich przyrządzenia będziesz potrzebował: mielonej wołowiny, pomidorów, cukinii, cebuli, wina oraz czosnku. 
 

Składniki:

  • 2 średnie bakłażany
  • 250 g mielonej wołowiny
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 3 łyżki czerwonego wina
  • 2 cukinie
  • 2 pomidory
  • 1 łyżka ziół prowansalskich
  • sól
  • pieprz

Bakłażany w oliwie z ziołami

Składniki: 1 kg bakłażanów 2 łyżki ziół prowansalskich kilka ziaren pieprzu kilka ząbków czosnku oliwa z oliwek Sposób wykonania: Bakłażany umyć i pokroić na centymetrowe paski. Następnie oprószyć je solą i odstawić na sicie aby obciekły z nadmiaru soku. Wówczas posmarować go oliwą z oliwek i posypać ziołami prowansalskimi. Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec…