Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Placek z nutą imbiru

Składniki:

  • 150 g mąki
  • ½ kostki masła
  • 2 jajka
  • 3 łyżki cukru
  • łyżeczka proszku do pieczenia
  • imbir mielony
  • sól
  • tłuszcz
  • bułka tarta
  • 200 ml miodu
  • 2 jajka
  • 100 g rodzynków
  • 150 g wiórków koksowych
  • mielony imbir
  • 40 g niesolonych posiekanych orzechów arachidowych

Sposób wykonania:

  1. Masło utrzeć razem z cukrem po czym dodawać stopniowo jajka nie przerywając ucierania
    No koniec dodać mąkę, proszek do pieczenia, szczyptę soli oraz imbir.
    Dokładnie wymieszać i przelać do formy.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i piec około 10 minut.
    W między czasie miód utrzeć razem z jajkami, wówczas dodać wiórki kokosowe rodzynki, orzechy oraz imbir.
    Powstałą polewę wylać na ciasto po upieczeniu i ponownie wstawić d piekarnika jeszcze na 30 minut.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *