Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pizza Korsarz

Składniki:

  • baza pizzy w/g uznania
  • ok.10dkg kiełbasy
  • ok.10dkg boczku wędzonego
  • 2 cebule
  • 1/5 puszki kukurydzy
  • 10 plesterków ostrej zielonej papryki
  • ok.10dkg mozzarelli

Sposób przyrządzenia:
Ser kroimy w kostkę ok.0,5 na 0,5 mm Kiełbasę oraz boczek prażymy na patelni do pół suchego stanu.Kroimy cebulę w plastry a następnie na pół,wrzucamy na patelnię z łyżką oleju,łyżeczką winegaru,dwiema łyżeczkemi cukru.Smażymy krótko na ostrym ogniu-ma być aldente. Na wyrośniętą bardzo cienką bezę pizzy nakładamy koncentrat pomidorawy z dodatkiem soli,pieprzu czarnego i oregano.Jako pierwszy rozsypujemy równomiernie ser następnie boczek,kiełbasę,cebulę,kukurydzę oraz paprykę. Tak przygotowamą pizzę wkładamy do bardzo gorącego piekarnika 300-350 stopni,pieczemy od 3 do 5 minut.Podawać z sosami słodko-kwaśnymi.
Życzę smacznego-desperador

1 comment for “Pizza Korsarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *