Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pikantne pikle z marchwi i papryki

Składniki:

    • 8 ostrych kolorowych papryk o długich strąkach
    • 50 dkg marchewki, obranej i pokrojonej wzdłuż wg uznania
    • 1 cebula pokrojona wzdłużnie na ćwiartki lub ósemki
    • 4 ząbki czosnku
    • 4 liście laurowe
    • 12 ziaren czarnego pieprzu
    • 1 łyżeczka oregano
    • 2 łyżki soli peklującej
    • cukier, sól do smaku
    • ¼ szklanki oliwy
    • 6 szklanek octu rozcieńczonego do 3 %


    Sposób przyrządzenia:
    Paprykę umyć, obsuszyć, obciąć końce, wytrząsnąć nasiona. Na patelni rozgrzać oliwę, obsmażyć na niej paprykę aż skórka zacznie pokrywać się pęcherzami. Dodać cebulę i marchew smażyć razem przez 2 minuty. Wszystkie te przesmażone składniki ułożyć w 4 sterylnych słojach. Do każdego dodać czosnek, liść laurowy, pieprz ziarnisty, część oregano, 1 łyżeczkę soli peklującej. Rozcieńczony ocet doprowadzić do wrzenia, doprawić solą i  cukrem (pamiętając o dodanej do słoików soli peklującej) Gorącą zalewą zalać słoiki. Dokładnie zamknąć. Pasteryzować przez 15 minut.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *